Tips over mysterie Jolanda Meijer leveren niets op

Vijftien tips kreeg het cold case team van de noordelijke recherche na de grote zoekactie naar het lichaam van Jolanda Meijer (verdwenen in 1998). Er zaten ‘meedenkers’ tussen en nieuwe aanwijzingen. Maar tot een doorbraak leidt helaas niet één, volgens het team dat oude zaken levend houdt. (lees onderaan het interview met de chef van het cold case team, Ton Haring)

Op 17, 18 en 19 september kamden politie en mensen van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) twee boerderijen in Winsum uit, op zoek naar

Het mysterie Meijer

lichaamsresten van de in in 1998 verdwenen prostituee Jolanda Meijer uit Groningen. Een boer die de complexen eerder bewoonde, zou haar om het leven hebben gebracht en het lichaam gedumpt hebben in een gierkelder.

Kelders werden leeggepompt, met een grondradar checkten specialisten ruimtes onder betonnen vloeren en de inhoud van gierkelders werd gezeefd.  Behalve wat botjes van dieren, lag er niets. Daarmee is een nieuw hoofdstuk Meijer afgesloten.

Het cold case team richt zich nu weer op andere onopgeloste zaken.

Lees hier het uitgebreide interview met het hoofd van het cold case team van de noordelijke recherche, Ton Haringinterview leider cold case team

Tips over Jolanda Meijer? Mail naar: mickvanwely@gmail.com