Hugo Charles ontvoerd?

 

De verdwenen autohandelaar Charles

Toch een opmerkelijk bericht van de politie Limburg-Noord over de verdwijning van de autohandelaar en -coureur Hugo Charles (47). Sinds 30 maart is niets meer van hem vernomen. De politie zegt expliciet dat de ontvoering van Charles uit Echt een mogelijk scenario is.

Dat gebeurt niet zo vaak, dat de politie rept van een ontvoering. Is er dan losgeld geĆ«ist? Hebben de camera’s op de parkeerplaats De Meern Zuid aan de A12 vastgelegd hoe Charles er gedwongen werd in een auto te stappen? De recherche heeft beelden opgevraagd van het restaurant waarnaast de auto van Charles werd gevonden.

De Audi van Charles

De politie wil niet zeggen op basis waarvan ze rekening houdt met een ontvoering. Tegelijkertijd zegt de politie wel dat wordt gevreesd voor zijn leven. Eigenlijk staat in het bericht: we hebben sterke aanwijzingen dat Charles onder dwang is meegenomen en vervolgens is omgebracht. Zoals eigenlijk al een paar dagen na zijn verdwijning het meest logisch leek.

Crimesite meldt in een bericht dat Charles een ‘bekende uit het criminele circuit’ is. Waar dat op gebaseerd is, staat er niet.

Eerdere verhalen over Hugo Charles: hier

Het politiebericht