Een overval, een loods en een vermissing

De verdwenen autohandelaar Charles

Een overval op een postkantoor, een schietincident in een loods en een autohandelaar- en coureur die ineens verdwijnt en voor wiens levens de politie vreest. Omdat alle drie de zaken gelinkt zijn aan de gemeente Echt-Susteren en in dezelfde periode plaatsvonden, onderzoekt de recherche van Limburg-Noord het verband tussen de gebeurtenissen.

Op 27 maart dringen drie gewapende mannen een postagentschap in Susteren binnen. Kort daarna verlaten ze de zaak met buitgemaakt geld. Een zoektocht van een helikopter mag niet baten. De daders kunnen niet gevonden worden. In oktober 2011 was er ook een overval in Susteren. In een café werd toen  geschoten.

Twee dagen na de overval op het postagentschap wordt de autohandelaar Hugo Charles uit Echt voor het laatst gezien. Hij vertrekt dan voor een afspraak naar Waardenburg. Zijn auto vindt de politie een paar dagen later op de parkeerplaats De Meern Zuid aan de A12.

Deze week, op woensdag, doorzocht de recherche een loods aan de Bleekwal in Susteren. Aanleiding was een melding over een schoten die er waren gehoord. De politie zoekt mensen die iets hebben gezien of gehoord. Wist of zag Charles iets wat hij niet mocht zien of weten?

Meer over Charles hier