Recherche verzamelt camerabeelden in vermissingszaak

Recherche vraagt beelden op

(Lees hier nieuw bericht van 17 april)

Rechercheurs die de vermissing van autohandelaar en -coureur Hugo Charles uit het Limburgse Echt onderzoeken, zijn camerabeelden aan het verzamelen. Het gaat om beeldmateriaal dat is gemaakt op en rond de parkeerplaats bij Utrecht waar de auto  van de 47-jarige man is gevonden.

Opnames van de camera’s die toebehoren aan het AC restaurant op de parkeerplaats De Meern Zuid zijn opgevraagd door het Team Grootschalige Opsporing (TGO) dat de vermissing van Charles onderzoekt. Niet alleen op de de parkeerplaats hangen camera’s, maar ook op de A12. De recherche onderzoekt de gespreksgegevens van de mobiele telefoon van Charles. De telefoon is niet teruggevonden.

Contacten van Charles uit de auto- en racewereld melden dat de autohandelaar de laatste tijd her en der regelmatig zakelijke afspraken had met mensen uit het voormalig Oostblok.

Spoorloos

Charles werd op 29 maart voor het laatst gezien. Hij had later die middag een afspraak in Waardenburg. Zijn auto werd afgesloten op de parkeerplaats De Meern Zuid teruggevonden. De auto is meegenomen voor technisch onderzoek.

Hier zijn eerdere berichten over de vermissing van Charles